OM SUCCESVOL TE ZIJN, MOET U EERST ‘DE KLANT’ KENNEN

ByMispel verbetert en optimaliseert uw inkoopafdeling(en), waarbij wij als verlengstuk fungeren en constructief samenwerken met uw eigen inkopers en designers. Onze eigen resultaatgerichte aanpak is daarom maatwerk en mensenwerk. De actuele en frisse visie op collecties, concepten en assortimenten verbetert uw rendement zodat u uw doelen eerder bereikt en uw opbrengst verhoogt. 

"ByMispel levert wat het belooft: inkoopbeleid mét rendement!"

ByMispel helpt u als retailer uw assortiment te screenen door de hele supply chain heen. Met als doel geen geld te laten wegvloeien, alles uit uw inkoopafdeling te halen en de beste producten aan te bieden. Samen met uw inkoopafdeling zorgen we ervoor dat uw collectie (van price/value tot high-end) aansluit bij de trends in de markt en zich onderscheidt van de concurrentie.

We helpen u als importeur om met uw aanbod een échte meerwaarde te creëren voor retailers én hun klanten. Een aanbod waarmee retailers hun collecties zinvol kunnen aanvullen. ByMispel denkt en handelt op basis van collecties en concepten en is hierdoor een effectieve partner.

We helpen u als leverancier om te differentiëren in uw aanbod zodat u diverse markten kunt bedienen en afzetmogelijkheden kunt creëren naast de geijkte wegen. ByMispel kent de hele keten en zal – met oog voor de consument, de importeur én de retailer – komen tot een aanbod waar de consument om vraagt.

bymispel_inkoop_beleid_collectioneren_nederland_marloes_vandermispel_werkwijze.jpg