mica decorations

home decoration

Hoe zorg je voor meer eenheid binnen een collectie?

We hebben samen met de klant de hele collectie opgedeeld in 3 stijlen; modern, landelijk en romantisch. Edelman is binnen de florale wereld dé specialist en biedt door deze indeling, een collectie waarmee de grootste Europese smaakgroep wordt afgedekt. Daarnaast geeft deze stijlgroep- indeling, design en inkoop handvatten om een collectie in te kopen.

Hoe onderscheid jij je als importeur?

Op verzoek van ByMispel werd het grootste gedeelte van de collectie getekend door de designers van Edelman en minimaal ‘ van de plank’ gekocht. Alleen op deze manier kun je zorgen dat je een eigen collectie aanbiedt die onderscheidend is. Daarnaast kun je zorgen dat het artikel op gebied van productie, land van herkomst en vanuit logistiek punt op het juiste moment, op de juiste manier tegen de beste prijs wordt ingekocht.

Hoe presenteer je een homogene collectie aan de consument?

Onder leiding van ons werd op basis van trends, de verkoopcijfers en vragen vanuit de klant het stylingboek, de kleurkaart, de collectie invulling en het bijbehorende inkoopplan bepaald. De producten worden geproduceerd in diverse Europese en Aziatische landen.