HOE DOEN WE DAT?

We helpen u als retailer om uw assortiment te screenen door de hele supply chain heen: sourcing, strategie, collectie en commercie. Alleen zo lukt het om geen geld te laten wegvloeien, alles uit uw inkoopafdeling te halen en de beste producten aan te bieden. Samen met uw inkoopafdeling zorgen we ervoor dat uw collectie (van price/value tot high-end) perfect aansluit bij de trends in de markt, maar zich toch onderscheidt van de concurrentie. Zodat u de consument optimaal kunt bedienen.

 

We helpen u als importeur om met uw aanbod een échte meerwaarde te creëren voor retailers én hun klanten. Een aanbod waarmee retailers hun collecties zinvol kunnen aanvullen. ByMISPEL denkt en handelt op basis van collecties en concepten en is hierdoor een effectieve partner.

 

We helpen u als leverancier om te differentiëren in uw aanbod, zodat u diverse markten kunt bedienen en afzetmogelijkheden creëren naast de geijkte wegen. ByMISPEL kent de hele keten en zal – met oog voor de consument, de importeur én de retailer – komen tot een aanbod waar de consument om vraagt.

bymispel_inkoop_beleid_collectioneren_nederland_marloes_vandermispel_33