Onze diensten richten zich op het vinden en bereiken van de juiste klant.
Onze diensten richten zich op het vinden van de juiste klant om succesvol te zijn. Wie is uw klant? Waar kunt u hem vinden? Welke trends spelen er? Waar kunt u op inspelen om uw klanten te bereiken?
diensten, klant, succesvol, markt, trends, bepaling
51190
page-template-default,page,page-id-51190,page-parent,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor-ver-2.1.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Om succesvol te zijn moet u eerst ‘de klant’ kennen.

Weet u wie hij is of wie hij zou moeten zijn? Waarnaar hij op zoek is en waar u hem kunt vinden? Wanneer en waarom hij bij u komt kopen? En vooral: hoe u hem kunt ontzorgen en ook in de toekomst aan u kunt binden?

 

We kijken samen met u welke trends er spelen en waar u wel of niet op kunt inspelen om uw klanten te bereiken. Daarbij is het zaak om de stijlgroepen voor uw collectie vast te stellen en alle randvoorwaarden hiervoor te bepalen en te borgen.

 

We verdelen onze activiteiten over de 4 speerpunten van initiële en operationele inkoop. Daarmee omvatten we het hele traject van purchasing/supply management:

Sourcing
Strategie
Collectie
Commercie

Diensten_Inkoop_ByMispel
AARZEL NIET EN NEEM CONTACT OP